Hampe juicesaft dyrkes økologisk og forarbejdes i Irland. Hampesaft frigives fra hampeplanten, når den er på toppen af ​​dens vækstcyklus. Vi bruger specialiserede saftpressere med lav hastighed til omhyggeligt at udvinde hampesaften. Denne juicing med lav hastighed bevarer plantens cellulære struktur og eliminerer oxidation, idet de dyrebare enzymer og næringsstoffer bevares. Vores økologiske hampesaft er derfor en stærk mad, der bruges til at levere ernæring af høj kvalitet i en levende form. Den mest ernæringsmæssige hampesaft er økologisk, markdyrket, flashfrossen og kommer fra www.kamahemp.com en irsk-baseret økologisk familiebedrift. Saften fryses straks for at opretholde de levende enzymer, organiske stoffer og ernæring uden kompromis. Kama hampesaft indeholder cannabidiol eller CBD. Hampesaft er faktisk den eneste mad, der naturligt indeholder CBD. De ernæringsmæssige fordele ved hampesaft er vidtrækkende, og hver enkelt af os bør overveje at tilføje hampesaft regelmæssigt til vores 5 om dagen.

Vi fryser også noget eller vores organiske juice for at gøre Kama Hemps nye Kama Hamp Capsules til denne proces, bevarer aromaen, smagen, farven, formen og ernæringsindholdet.

Forbrugende hampesaft:

Bidrager til frigivelse af energi.
Bidrager til en reduktion af træthed og træthed.
Bidrager til normalisering af søvnmønstre.
Bidrager til normal muskelfunktion.
Bidrager til normal fordøjelse.
Bidrager til vedligeholdelse af knogler, tænder, hår, negle, hud og syn.
Bidrager til immunsystemets normale funktion.
Bidrager til beskyttelse mod oxidativ stress.
Bidrager til normal funktion af nervesystemet.
Bidrager til normal hjertefunktion.

Alkaline Balance

PH-skalaen måler hvor surt eller alkalisk et stof er og varierer fra 0 til 14. Syv er neutralt. Under 7 bliver mere og mere sure, over 7 mere og mere basiske.

Som med de fleste sundhedsrelaterede barometre er balance alt. Korrekt pH varierer i hele din krop af mange grunde. For eksempel skal dine tarme, hud og vagina være let sure – dette hjælper med at holde uvenlige bakterier væk. Spyt er mere basisk, mens din urin normalt er mere sur, især om morgenen. Derudover beskæftiger din krop jævnligt med naturligt forekommende syrer, der er biprodukter fra åndedræt, stofskifte, cellulær nedbrydning og motion. Så klart er målet ikke at tænke på syre som “dårlig” og alkalisk “god”. Igen er det en delikat balance.

Langt den vigtigste måling er dit blod. For optimal cellulær sundhed skal din pH-værdi i blodet være lidt basisk med en pH mellem 7,365 og 7,45. Vores kroppe er programmeret til at opretholde dette interval uanset hvad, da selv den mindste fald eller stigning i pH kan have alvorligt farlige konsekvenser. Her er det mulige problem: Standardkosten er rig på sure stoffer og fødevarer – kød, mejeriprodukter, højt forarbejdede fødevarer og raffineret sukker. Miljøtoksiner kan også være sure, og desværre er de ret svære at undgå.

Nogle undersøgelser hævder, at vores kroppe kan korrigere sig selv i nærvær af sådanne sure materialer uden negativ sundhedsmæssig indvirkning – men andre undersøgelser tyder på, at vores kroppe skal arbejde hårdere for at neutralisere den sure belastning, hvilket resulterer i et gradvist fald i sundheden. Juryen er stadig ude og yderligere forskning er nødvendig, men vi ved, at kost med høj syre er forbundet med gigt og nyresten, så det synes sandsynligt, at der er noget ved hele pH og fødevareforbindelse. Til det siger jeg, hvorfor ikke vippe skalaerne i alkalisk retning?

Kama hampesaft har en pH-værdi på 8. Afhængigt af den forbrugte mad vil slutproduktet være enten surt eller alkalisk. Forskellige input producerer forskellige output, og hampesaft er et værktøj, som din krop kan bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.